Řešíte volbu stanice? Řešíte volbu antény? Nevíte si rady s umístěním antény? Řešíte problémy s vysíláním nebo příjmem apod.? Napište svůj dotaz a naší snahou bude vám pomoci. Dotaz je veřejný a vidí ho další čtenáři stránek. Odpovědi hledejte na této stránce u svého dotazu. Pokud chcete osobní odpověď, tak to připište do dotazu a najdete ji v zadaném e-mailu, pokud ten je u SEZNAMU, tak hlídejte i SPAM složku. Vše je o komunikaci, dotazy bez odpovědi nezůstávají. Pro rychlou radu volejte na telefon 603 824 360.

Přidat komentář


Zvýrazněné položky jsou povinné.

Přehled komentářů

  1. Mnoho actros (Jaroslav, 1. 11. 2017 17:44:31) Odpovědět | Zobrazit odpovědi

    Prosím o řadu jak zapojit vysílačku na mne actros který má 4 pinový konektor děkuji za odpověď

    1. Re: Mnoho actros (Roman - vysílačky, 1. 11. 2017 21:15:33) Odpovědět

      Dobrý den, zapojení konektoru mi není známo. Je nutné vzít voltmetr a postupně zjistit obsazení pinů stylem na pin 1 zem a na 2,3,4 měřit napětí. Pokud tam nic nebude, měřit pin 2 zem a k tomu 3,4 napětí. Konečná verze 3,4. Dlouho jsem takové auto nedělal, takže to "v hlavě" není. Protikus seženete, asi za nehorázné peníze, jen v servisech, takže zůstává volba uskřípnutí vodičů a napojení přes jiný konektor nebo třeba jen přes "čokoládu" nebo neuskřípávat a použít naklapávací kabelové konektory.

  2. zapojení vysílačky President Johnson 2 (Slavomír Krška, 18. 4. 2017 9:59:24) Odpovědět

    Dobrý den.
    Měl bych prosím dotaz na zapojení starší vysílačky President Johnson 2 která byla vymontována z vozidla MAN TGA které jsem prodal a chtěl bych ji namontovat do nového tahače Mercedes Actros .V Mercedesu je konektor se čtyřmi dráty na připojení a na vysílačce jsou jen 3.Nevím kde koupit nebo jak zapojit.Děkuji za odpověd.

  3. naladění antény (Daniel Hanuš, 19. 5. 2016 18:19:51) Odpovědět

    Dobrý den.Prosím o informaci zda by jste mi naladil nalepovací anténu TEAM TGA 2780. Přístroj mám TTI900 vobytném voze McLouis Nevis(celolaminátová karoserie). Jsem schopen s vozidlem kdykoliv přijet,bydlím v Mladé Boleslavi. Děkuji za odpověď,Dan Hanuš,tel.602333463

  4. Stanice na dvě auta (Roman vysílačky, 7. 2. 2016 21:07:30) Odpovědět

    Dobrý den, pokud chcete využívat jednu stanici pro dvě auta a nechcete dvě pevné instalace, připadá v úvahu použití mobilní magnetické antény, např. http://www.vysilackydoaut.cz/produkt/magnetka-alan-ml-130/ cca 115 cm nebo http://www.vysilackydoaut.cz/produkt/magnetka-sirio-ml145-dlouha/ 145 cm, obě vhodné na uvedené typy automobilů a s dostatečným ziskem a tím i dosahem. Stanice stačí střední třídy, např. http://www.vysilackydoaut.cz/produkt/cb-vysilacka-allamat-409/. Stanice má v sadě držák tvaru U, druhý je možné dodat i na druhé vozidlo a stanice takto prohazovat. Napájení lze realizovat pomocí cigaretové zásuvky. Jiná možnost realizace "přenosných" vysílaček mi není známa. Použití ruční stanice nepovažuji za vhodné, navíc by byl nutný externí mikrofon a obsluha v autě by byla náročnější. Pro více informací prosím o kontakt na e-mail, Případně si uvedené položky můžete objednat přes e-shop. S pozdravem Roman Pokorný

  5. potřebuji pomoc s výběrem (Robert Horák, 6. 2. 2016 20:36:57) Odpovědět

    Dobrý den.
    Potřebuji pomoc s výběrem stanice. Jezdím po evropě, vozy mercedes sprinter a vito(12 V), vozy střídám, tak potřebuji přenosnou. Nevím kam s anténou a jakou anténu k tomu pořídit. Jsem naprostý laik. Prosím o případné rady .
    Děkuji za ochotu. Horák

  6. STN + ANT (Roman - vysílačky, 1. 2. 2016 20:48:13) Odpovědět

    Dobrý den. K Vašemu dotazu. Z provedených instalací na traktorech bych doporučil anténu http://www.vysilackydoaut.cz/produkt/sirio-turbo-1000-s-blue-line/ a stanici např. http://www.vysilackydoaut.cz/produkt/cb-vysilacka-tti-tcb-560/ nebo podobnou, případně instalační rámeček DIN pokud je uvnitř traktoru volný otvor pro montáž. Instalace antény je vhodná na výložník (tvaru L vyrobený svépomocí), uchycený pod šrouby úchytu zrcátka nebo podobném místě, je nutné zkontrolovat ukostření antény. Podle zkušeností klientů je dosah ve volném terénu cca do 5 km, vše je odvislé i od podmínek šíření a terénních profilů. Pro komunikaci např. s kombajnem, řezačkou bez problémů stačí. S pozdravem Roman Pokorný, vysílačky

  7. volba stanice+montáž-rada (Jiří Kohout, 29. 1. 2016 22:12:55) Odpovědět

    Dobrý den,
    chtěl bych si namontovat vysílačku do traktoru
    New Holland T7.270 a potřebuji vše (stanici,anténu)
    a vše další co je k provozu potřeba.Potřebuji i rady a
    doporučení jak provést instalaci. Požadavky: ne příliš vysoká cena a pokud možno co nejkratší anténa s přijatelným dosahem.Uvítal bych i cenovou nabídku (kompletní mimo montáže) vhodných součástí z toho co prodáte.
    Děkuji za Váš čas,
    s pozdravem Jiří Kohout

předchozí 1 | 2 | 3
následující